Ahoj, vítej na blogu Ornell Visios, která píše povídky,
příběhy, hodnotí filmy a miluje knihy, pokud se chceš
o ní dozvědět více, najdi si na ni kontakt nebo si prostě
přečti nějaké články. Ornell nemá ráda kopírování, pro-
tože si všechnu tvorbu dělá sama, nesnáší vulgaritu a pe-
simismus, pokud s ní chceš vycházet, bav se s ní slušně,
optimisticky a hlavně vždy k věci. Pokud nesouhlasíš s
jejími názory, klidně si postěžuje. Bude ráda za vše.

Ornell*




















Prosím o další hlasy pro Daniela R. (Harryho Pottera) ZDE Jsem v 2. kole

Hodnocení pro Emmily

2. února 2013 v 10:06 | Ornell* |  Blogy
Ahoj, omlouvám se, že to hodnocení moc nedělám, ale jak jsem už říkala, budu dokončovat. :) Tady je hodnocení pro Emmily, sice ji moc neznám, ale její blog mě hodně zaujal :)


Hodnotím vždy 3 části blogu:

1) DESIGN

2) OBSAH

3) DOJEM


1) DESIGN (4/10)

Tak design mě celkem hodně zklamal.. I ti, co nejsou grafici (jako já) si potrpíme na prvním dojmu.. Máš vše černé až na obrázek v záhlaví který vůbec nesedí na záhlaví.. Ale přesto ty rubriky jsou urovnané, ale celkově se to moc nezlepšilo..

2) OBSAH (10/10)

Obsah je naprostý opak designu, píšeš obsáhlé a smyslumající články, takže mě se to rozhodně moc líbí :) Není co vytknout až na to, že možná tvé obrázky by se měli dávat do oddělovačů, aby ti to nezkazilo dojem blogu :)

3) DOJEM (7/10)

Bohužel mě na tom moc mrzí tvůj design, znám spousty blogerů, kteří by ti s tím pomohli, ale jinak moc krásný blog :)

Celkem 21/30

Dostáváš ode mne 2 :)

chceš-li si také nechat ohodnotit blog, jenom se zapiš v následujícím odkazu..


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Koho by si volil?

Karla S.
Miloše Z.

Komentáře

1 Andie Andie | Web | 2. února 2013 v 10:16 | Reagovat

tyjo máš nádherný design! :)

2 Andie Andie | Web | 2. února 2013 v 10:23 | Reagovat

happy game je růžová? :D já měla adidasku fialovou a ta voní také dobře, a hlavně jsou oproti ostatním levné no :)

3 m-ruselova m-ruselova | Web | 2. února 2013 v 11:08 | Reagovat

Celkem fajn hodnocení ;-), jinak tvůj nový dess je fakt krásný :-)!

4 Lilex Lilex | Web | 2. února 2013 v 11:26 | Reagovat

Máš krásný dess :)

5 in-my-heart-4ever in-my-heart-4ever | 2. února 2013 v 12:43 | Reagovat

Krásný dess! ;)

6 Jane Jane | Web | 2. února 2013 v 13:31 | Reagovat

hezké hodnocení, když nepočítám ten desing... :-D , a ten tvůj nový dess je opravdu ůžasný teď se mi tu líbí snad ještě víc :) :-D

7 Dommie* Dommie* | 2. února 2013 v 14:44 | Reagovat

krásny dess <3

8 Kristýna Kaderová Kristýna Kaderová | E-mail | Web | 2. února 2013 v 15:49 | Reagovat

Krásné hodnocení, kdyby tu byl odkaz, tak bych se určitě na blog podívala.

9 Emmie Emmie | Web | 2. února 2013 v 16:23 | Reagovat

Dííky moc:) za krásný hodnocení:)

10 viktorkaaa viktorkaaa | 2. února 2013 v 17:30 | Reagovat

Stím blogem si to vystihla :) ikdyž ani ten dess není tak hrozný :) můj je mnohem horší ale myslím že když se ti nelíbí barvou a tak tak že je to o charakteru člověka,každýmu se líbí něco jiného:D:)
jinak máš úžasnej dess ornell:o:*

11 Bella Bella | Web | 2. února 2013 v 20:05 | Reagovat

Hezké a spravedlivé hodnocení :-). S tím designem je to někdy těžké. Třeba slečna nemá "známosti", kde by si mohla nechat design objednat. Taky jsem začínala, takže vím, ale někdy nezbývá nic jiného, než hledat. Ale první dojem dělá hodně, to je fakt :-).

12 Kate Kate | Web | 3. února 2013 v 10:37 | Reagovat

To by mě nebavilo. :D

13 Casion Casion | Web | 3. února 2013 v 17:15 | Reagovat

Pekné hodnotenie, na blogu je vždy čo zlepšovať :D

14 Smithg524 Smithg524 | E-mail | Web | 23. května 2014 v 19:17 | Reagovat

Hey there,  You have done a great job. I'll definitely digg it and personally recommend to fdkafaabecdaakce

15 Smithg63 Smithg63 | E-mail | Web | 26. května 2014 v 7:28 | Reagovat

Definitely pent subject material, be thankful in support of picky facts . adddefgdfbcedbab

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama